Eventbyrået som har alt

Gjennom oss kan du:

  • Leie utstyr
  • Kjøpe utstyr
  • Leie tjenester eller artister
  • Få designet og produsert utstyr
  • Bistand under planlegging/gjennomføring av arrangement

Vi har to hovedkontor og hovedlager, Namsos og Larvik, der vi enkelt kan betjene hele landet om det skal være utleie eller besøk. Vi er to ulike firma med hver sitt regnskap, men markedsfører oss under samme portal. Slik har det fungert siden 2006. Daglig leder i Namsos er Roger Skar, i Larvik er det Lill Merete Nilsen.

Underholdningsindustri                                                                                                                      Målet er å levere det andre ikke har, samt følge siste skrik. 800 kvadrameter fordelt på to bygg, fulle av kunskap, ideer, utstyr for fest og glede. Vi kjemper ukentlig for å gi deg det som interesserer og gleder publikum mest i 2018, ikke det som er billigst og interesserer minst. Denne tanken om kvalitet og mangfold har vi holdt på i 26 år. DET har vist seg å være et klokt valg!

Viktig info ved kontakt                                                                                                                      Vi deler landet i to, se kart her. Avdeling SØR i Larvik administrerer den sørlige del og avdeling Nord i Namsos den nordlige.                                                                                                 Oppgi ALLTID hvor du bor, telefonnummer og hele ditt navn. Gjerne også dato for arrangement.

Kjøpesenter                                                                                                                                        Dette er vår hovedgeskjeft og har egen innloggingskode som deles ut kun til senterledere.

Vi underholder Norge!

 

Kontakt oss her – https://nord.eventmarked.no/kontakt-oss